17.10.2017

CP-liiton 31. Boccian mestaruuskilpailut käyty Hämeenlinnassa

CP-liiton Boccian mestaruuskilpailuja oteltiin 31. kerran 14.–15.10. Hämeenlinnassa Elenia Areenalla. Kilpailut järjestettiin yhteistyössä Kanta-Hämeen CP-yhdistyksen kanssa.

Lauantaina henkilökohtaisissa kilpailuissa oli 40 pelaajaa ja sunnuntaina parikilpailuissa 18 paria, 12 eri paikallisyhdistyksestä. Tunnelma kilpailuissa oli keskittynyt. Pelien välissä oli aikaa vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Tapahtuma oli onnistunut, mestaruudet saatiin ratkottua ja pelien lomassa päästiin nauttimaan rennosta ja hyvästä yhteishengestä.

Kiitos pelaajille, avustajille, huoltojoukoille, toimitsijoille, yleisölle ja muille tapahtumassa mukana olleille.

Tulokset

3. Oulun seudun CP-yhdistys
4. Lapin CP-yhdistys

Timpan Tooppi

Teemu Savukoski, hän on innostunut uusi pelaaja, joka toimii esimerkkinä muille uusille nuorille pelaajille.