27.3.2018 15.41

CP-liiton apurahojen hakuaika on käynnissä

CP-liitto jakaa vuosittain apurahoja vammaisten ihmisten itsenäistymiseen tähtääviin toimintoihin. Apurahaa voi hakea esimerkiksi opintoihin, opintomatkoihin, matkailuun, avustus- ja hoitopalveluihin silloin kun niihin ei ole mahdollisuutta saada tukea muualta.

Vuoden 2018 apurahojen hakuaika päättyy keskiviikkona 9.5. klo 16.

Hae apurahaa

Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee ilmetä haetun apurahan käyttötarkoitus, haettava määrä sekä perustelut apurahan myöntämiselle. Hakemuksessa on oltava hakijan nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite sekä tilinumero.

Suomen CP-liitto ry:n hallitukselle osoitettu hakemus lähetetään osoitteeseen

Suomen CP-liitto ry
toiminnanjohtaja Marju Silander
Malmin kauppatie 26

tai sähköpostitse: marju.silander(a)cp-liitto.fi.

CP-liiton hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan lauantaina 26.5.2018. CP-liitto lähettää hakijoille tiedon apurahojen jaosta kesäkuun alussa.

Vuonna 2018 apurahoja myönnetään yhteensä 2 000 euroa. Yksittäisen apurahan suuruus on enintään 250 euroa.

Lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtaja Marju Silanderilta sähköpostitse tai p. 040 701 4881.