2.5.2018 12.56

CP-liitto etsii palveluasuntojen johtavaa ohjaajaa

CP-liiton Laajasalon palveluasunnot tuottaa vammaispalvelulain mukaista ympärivuorokautista palveluasumista. Etsimme johtavaa ohjaajaa vastaamaan 11-paikkaisen asumisyksikön toiminnasta.

Vaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkinto tai vastaava opistotasoinen tutkinto, esimieskokemusta kolmivuoroisesta työyhteisöstä ja kolmivuorotyön vuorosuunnittelun hallinta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä saada uudistuksia aikaan yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme tehtävän, joka antaa mahdollisuuden kehittää cp-vammaisten henkilöiden asumispalveluita yhdessä sidosryhmien kanssa.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Johtavan ohjaajan palkkaluokka on G 26, työaikana on yleistyöaika.

Työ alkaa 1.7.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi18.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry(a)cp-liitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Juha Lappalainen
p. 0440 199 687 (ma 7.5. klo 9–12 ja ke 9.5. klo 12–16).