20.12.2018 9.00

Etsimme kurssityöntekijöitä ensi kesäksi

Etsimme kesän 2019 sopeutumisvalmennuskursseille kurssityöntekijöitä eri tehtäviin. Hakijoiden tulee olla 20 vuotta täyttäneitä.

Avustajia
Aikuisten ja nuorten kursseillemme etsimme taitavia ja hyviä avustajia, jotka avustavat kurssilaisia päivittäisissä toimissa ja mahdollistavat kurssilaisten osallistumisen kurssien toimintaan.

Lähityöntekijöitä
Perhekursseille etsimme osaavia lähityöntekijöitä, jotka hoitavat lapsia kurssipäivien aikana.

Kokkeja/emäntiä
Nuorten ja aikuisten kursseille Moijalaan haemme myös kokkeja tai emäntiä vastamaan kurssien ruokahuollosta.

Tee vapaamuotoinen hakemus, jossa näkyy lyhyesti koulutuksesi, työkokemuksesi, erityistaitosi ja kokemuksesi vammaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Kerro myös aika tai ajat, jolloin olet käytettävissä kurssitöihin.

Hakemuksen liitteeksi riittää ansioluettelo, älä laita todistusjäljennöksiä.

Lähetä hakemus kurssisihteeri Anne Heiskaselle sähköpostitse tai postitse Anne Heiskanen / Suomen CP-liitto ry, Malmin kauppatie 26, 00700

Hakuaika päättyy torstaina 31.1.2019.

Valinnoista ilmoitamme helmikuun aikana. Jos et tule valituksi, voit halutessasi jäädä varalistalle. Saatamme tarvita lisätyöntekijöitä kesän kuluessa.

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot kursseista näet kurssiesitteestä tai osoitteesta cp-liitto.fi/kurssit.

kurssivihko 2019 kansi

Kysy lisää