21.5.2018 12.33

Vielä ehdit vastata kyselyyn YK:n vammaissopimuksen vaikutuksista

Vammaisfoorumi laatii YK:lle raporttia vammaisten henkilöiden oikeuksien toteutumisesta Suomessa.

Raportointia varten Vammaisfoorumi toteuttaa kyselyn, johon toivotaan paljon vastauksia eri tavoin vammaisilta ihmisiltä. Raportti on sitä vaikuttavampi mitä laajemmin se edustaa eri vammaryhmiä.

Kysely toteutettaan yhteistyössä Ihmisoikeuskeskuksen kanssa. Vastausaikaa on jatkettu 31. toukokuuta saakka.

Vastaa kyselyyn suomeksi

Vastaa kyselyyn ruotsiksi

Tarvittaessa voit tulostaa kyselyn paperille tästä linkistä.
Täytetty kysely lähetetään osoitteeseen Kynnys ry, Yliopistonkatu 9B, 20100 Turku.

Apua vastaamiseen

Laaja kysely kattaa kaikki vammaissopimuksen aihealueet, joten siinä on yli 50 kysymystä. CP-liiton työntekijät auttavat tarvittaessa kyselyyn vastaamisessa.

Jos tarvitset apua, voi olla yhteydessä seuraaviin työntekijöihin arkisin klo 9-15:

Anu Patrikka
p. 044 353 3404