9.1.2019 9.12

Webinaarista vinkkejä vanhemmille vammaisuudesta puhumiseen

Jokaisella lapsella on oikeus saada tietoa itseään koskevista asioista, mutta onko tiedosta lapselle hyötyä ja haittaa? Miten, milloin ja kenen kanssa vammasta on parasta puhua?

Näihin kysymyksiin etsitään vastausta CP-liiton webinaarissa tiistaina 7.2. klo 17-19.

Webinaari on suunnattu CP-liiton kursseille osallistuneille ja osallistumista harkitseville perheille, kurssityöntekijöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Asiantuntijana toimii psykologi, psykoterapeutti Sari Kujanpää.

Webinaari on ilmainen mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautuneille lähetetään verkkolinkki, jonka kautta webinaaria voi seurata.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.1. tästä linkistä tai sähköpostitse Anne Heiskaselle, anne.heiskanen(a)cp-liitto.fi.

Kun ilmoittaudut, voit halutessasi kertoa minkälaiset asiat sinua tai perhettänne erityisesti askarruttavat. Vastaamme kysymyksiin webinaarissa mahdollisuuksien mukaan.

miten puhua vammasta webinaari

sosiaalisen kuntoutuksen asiantuntija