Tue CP-liiton toimintaa


Tee lahjoitus

Voit tehdä CP-liitolle kertalahjoituksen tai tukea toimintaa pitkäjänteisimmin pankin suoraveloitusvaltakirjalla.

Suomen CP-liiton lahjoitustili:
Nordea FI11 1023 3000 2345 70
Pankin bic-koodi: NDEAFIHH


Unelmien liikunta -kampanja

CP-liitto ja Rotarypiiri 1430 järjestävät lokakuussa 2018 Unelmien liikunta -kampanjan, jolla tuetaan liikuntavammaisten ihmisten liikunnan harrastamista.

unelmien liikunta logo

Lue lisää kampanjasta tästä linkistä.

Lahjarahat hyväntekeväisyyteen

Lahja- ja kukkarahat tai vaikkapa yrityksen joulukorttirahat voi ohjata CP-liiton lahjoitustilille, josta varat ohjataan CP-liiton toimintaan ja sen kehittämiseen. Halutessasi CP-liitto auttaa kutsu- ja kiitoskorttien tekemisessä ja postittamisessa.


Vapaaehtoistyö – osallistu toimintaan ja vaikuta

CP-liiton paikallisyhdistykset tarvitsevat toimintansa tueksi vapaaehtoisia ihmisiä esimerkiksi varainhankintaan tai tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.


Tee testamentti

Testamentin tekeminen tuntuu monesti kaukaiselta ja vieraaltakin ajatukselta. Kuitenkin erityisesti silloin kun perillisiä ei ole, on tärkeää miettiä mitä omaisuudellaan haluaa tehtävän.

CP-liitto ja cp-yhdistykset eivät yleishyödyllisinä yhdistyksinä maksa testamentilla saadusta omaisuudesta perintöveroa. Koko omaisuus voidaan käyttää siihen, mihin testamentin tekijä on halunnut sen osoittaa.  


Liity jäseneksi

CP-liiton paikallisyhdistysten kannattajajäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka haluavat tukea toimintaa ja parantaa cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutumista yhteiskunnassa.

Hae jäseneksi


Yhteystiedot

Suomen CP-liitto ry
Keskustoimisto Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki
p. (09) 5407 540

Keskustoimistossa on puhelinpäivystys arkisin kello 9–15.