Tue CP-liiton toimintaa – liity jäseneksi tai lahjoita


Lyhyesti

Voit tukea Suomen CP-liitto ry:n toimintaa monella tavalla. Voit esimerkiksi:

  • Liittyä jäseneksi, mikäli kuulut kohderyhmäämme
  • Tekemällä lahjoituksen pankkitilille
  • Tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan

Liity jäseneksi

CP-liiton paikallisyhdistysten kannattajajäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka haluavat tukea toimintaa ja parantaa cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutumista yhteiskunnassa.

Hae jäseneksi


Vapaaehtoistyö – osallistu toimintaan ja vaikuta

CP-liiton paikallisyhdistykset tarvitsevat toimintansa tueksi vapaaehtoisia ihmisiä esimerkiksi varainhankintaan tai tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.


Tee lahjoitus

Voit tehdä CP-liitolle kertalahjoituksen tai tukea liiton toimintaa pitkäjänteisimmin pankin suoraveloitusvaltakirjalla.

Suomen CP-liiton lahjoitustili:
Nordea FI11 1023 3000 2345 70
Pankin bic-koodi: NDEAFIHH


Lahjarahat hyväntekeväisyyteen

Lahja- ja kukkarahat tai vaikkapa yrityksen joulukorttirahat voi ohjata CP-liiton lahjoitustilille, josta varat ohjataan CP-liiton toimintaan ja sen kehittämiseen. Halutessasi CP-liitto auttaa kutsu- ja kiitoskorttien tekemisessä ja postittamisessa.


Tee testamentti

Testamentin tekeminen tuntuu monesti kaukaiselta ja vieraaltakin ajatukselta. Kuitenkin erityisesti silloin kun perillisiä ei ole, on tärkeää miettiä mitä omaisuudellaan haluaa tehtävän.

CP-liitto ja cp-yhdistykset eivät yleishyödyllisinä yhdistyksinä maksa testamentilla saadusta omaisuudesta perintöveroa. Koko omaisuus voidaan käyttää siihen, mihin testamentin tekijä on halunnut sen osoittaa.  


Sharewood

CP-liitto on mukana Sharewood-palvelussa. Sharewood on suomalainen hyväntekeväisyysmedia, jossa voi ilmaiseksi tehdä lahjoituksia avustusjärjestöille ja voitaa palkintoja. Sharewoodin kautta tulevat varat ohjataan paikallisten cp-yhdistysten vertaistukitoimintaan.

Tue meitä ilmaiseksi Sharewood-palvelussa!Yhteystiedot

Suomen CP-liitto ry
Keskustoimisto Malmin kauppatie 26
00700 Helsinki
p. (09) 5407 540

Keskustoimistossa on puhelinpäivystys arkisin kello 9–15.