Unelmien liikunta -kampanja

Unelmissamme me kaikki liiikumme. Arjessa toiset meistä tarvitsevat enemmän tukea liikkumiseen Siksi Suomen CP-liitto ja Rotarypiiri 1430 järjestävät syksyllä 2018 Unelmien liikunta -kampanjan, jolla tuetaan liikuntavammaisten ihmisten liikunnan harrastamista.

Tiedämme kaikki, mikä merkitys liikunnalla on terveydelle ja hyvinvoinnille. CP-liitto haluaa tarjota liikuntavammaisille ihmisille yhdenvertaisen mahdollisuuden liikuntaan ja vähentää näin eriarvoisuutta.

Suomessa on noin 12 000 CP-liiton kohderyhmään kuuluvaa liikuntavammaista ihmistä. Neurologisten vammojen lisäksi noin viidellä prosentilla lapsista on motorisen oppimisen vaikeus. Vammoista ja vaikeuksista huolimatta meillä kaikilla on tarve liikkua.

Unelmien liikunta -kampanjan keräysaika on 1.10.-30.11.2018. Keräyksen tuotot jaetaan alkuvuodesta 2019 liikuntastipendeinä, joilla stipendin saajat voivat toteuttaa omia liikunnallisia unelmiaan.

Katso esimerkkejä liikunnallisista unelmista tästä linkistä.

Tee lahjoitus

Unelmien liikunta -kampanjaan voi osallistua tekemällä rahalahjoituksen CP-liiton tilille

FI11 1023 3000 2345 70

Kirjoita viestikenttään ”Unelmien liikunta” sekä sähköpostiosoitteesi, jotta lahjoitus ohjautuu kampanjaan ja voimme lähettää sinulle kiitoksemme.

Kampanjalla on poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa nro RA/2018/98. Lupa on voimassa 15.1.2018-14.1.2020 Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kampanjan tuotot käytetään keräysvuonna ja sitä seuraavana vuonna.

unelmien liikunta logo
Lisätiedot

suunnittelija (liikuntatoiminta, to-pe)

Heli Hyyryläinen