Lapin CP-yhdistys ry

Pelkkä aurinko, ilman tekstiä


Lapin CP-yhdistys on cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten lasten, nuorten, aikuisten sekä muista neurologisista syistä syntymästään saakka vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä oma yhdistys.

Hae jäseneksi


Yhdistys tarjoaa jäsenilleen

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen toimintaa, tukea ja yhdessäolon iloa tarpeen ja resurssien mukaan.

Neuvontaa ja tukea

Yhdistyksen tavoitteena on toimia yhdenvertaisten mahdollisuuksien kehittämiseksi omalla alueellaan.  Yhdistyksen jäsenenä voit myös hyödyntää Suomen CP-liiton tarjoamaa sosiaaliohjausta ja –neuvontaa sekä oikeuksien valvontaa.

Tapahtumia ja toimintaa

Yhdistyksellä on boccia harjoitukset viikottain.

Lisäksi yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus käydä kerran viikossa ohjatussa allasjumpassa. Tämä järjestetään yhteistyössä Lapin MS-yhdistyksen ja Rovaniemen Kehitysvammayhdistyksen kanssa. Boccia ja allasjumppa ovat jäsenille ilmaisia.

Tarkempia tiedusteluja:

Jaakko Runtti
p. 040-7187764
jaakko.runtti(at)suomi24.fi

Lapin CP-yhdistys toteuttaa yhteistyössä Suomen CP-liiton aikuistoiminnan kanssa erilaisia vammaisille aikuisille suunnattuja tapahtumia, joista tiedotetaan erikseen. 

Miten pääset mukaan

CP-yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen tai ottamalla yhteyttä yhdistykseen. 

SUOMEN CP-LIITTO RY

Lapin CP-yhdistys on valtakunnalisen Suomen CP-liiton jäsenyhdistys. CP-liiton perustavoite on vammaispolitiikassa yleisesti hyväksytty periaate, joka on tasa-arvo ja täysi osallistuminen yhteiskunnassa.

Paikalliset cp-yhdistykset toimivat alueellisesti tarjoten tukea ja toimintaa lähellä jäseniään. CP-liitto toimii puolestaan jäsenyhdistystensä tukena, mutta tarjoaa myös monipuolisia palveluja yhdistystensä jäsenistölle, sinut mukaan luettuna!

Paikallisen cp-yhdistyksen jäsenenä olet oikeutettu myös CP-liiton tarjoamiin jäsenetuihin. Jäsenetuja ovat mm. viisi kertaa vuodessa ilmestyvä CP-lehti, avustajapalvelu, lomittajatoiminta, sosiaaliohjaus ja -neuvonta sekä CP-liiton asiantuntijapalvelut ja tapahtumat.