Lahden seudun CP-yhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia cp-vammaisten ja heidän perheittensä yhdyssiteenä. Yhdistys toimii edunvalvojana, järjestää kerho-, koulutus- ja virkistystoimintaa.

Yhdistykseen voivat liittyä cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaiset, heidän omaisensa sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Hae jäseneksi


Ajankohtaista


HUOM! Sunnuntaina 28.1. ei pelata sählyä eikä bocciaa Lotilan koululla! Siellä äänestään!


Salivuoro sunnuntaisin klo 13–15

Pelaamme Lotilan koululla (Vuoksenkatu 9) bocciaa ja sählyä.
Yhdistyksessämme toimii vireä bocciaporukka, joka tekee myös kisamatkoja ympäri Suomen. Tule mukaan harjoituksiin kokeilemaan lajia.

Sählyä pelaamme tavallista sählypalloa pehmeämmällä pallolla ulkopuolisten vapaaehtoispelaajien kanssa. Pelata voi kelaten, kävellen tai juosten, tyyli on vapaa. Yhdistyksellä on sählymailoja, joten oma maila ei ole välttämätön.
Salivuoroa ei ole seuraavina sunnuntaina: 28.1., 4.3. ja 1.4.

Viimeinen kerta on 29.4.

Lisätietoja Karilta, puh. 040 8234 380, khyvarine(a)hotmail.com tai Ilonalta, puh. 0500 604 590, ilona.ihaksi(a)gmail.com


Muista myös!

CP-liiton avustuspalvelu ja lomittajatoiminta. CP-liitosta voi siis hakea avustajalle palkkiota tai rahaa lomittajan palkkaamiseen. Lue lisää CP-liiton sivulta tai kysy Anne Heiskaselta, puh. 044 059 2600, anne.heiskanen(a)cp-liitto.fi .


Osallistu CP-yhdistyksen tapahtumiin,
älä jää kotiin jumiin.
Syksykään ei ala masentaa,
kun ittensä mukaviin juttuihin asentaa.

T. Lahden Seudun CP-yhdistyksen hallitus

P.S. Oli viime kesänäkin muutama kuuma päivä. Eräänä sellaisena oli meidän yhdistyksen Piknik-päivä. Juttua päivästä löytyy CP-lehden 3/2017 sivulta 37. https://issuu.com/cp-liitto/docs/cp-lehti_032017


Ystäväntupa Elma

Ystäväntupa Elma on auki tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.00-15.00.

Elmassa (Kauppakatu 42 B, sisäänkäynti kerhohuoneeseen takapihan kautta) järjestetään kaikenlaista toimintaa. Joka kerta on kahvipannu kuumana ja erilaista tarinaa kuultavana. Toiminta on täysin maksutonta.
Lisätietoja saat Raijalta, puh. 040 966 2466.


Neuvontaa

Raija Hauhia, puh. 040 966 2466 auttaa yhdistyksen jäseniä sosiaalikysymyksissä. Avustusanomukset, valitukset, tiedotus vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain alaan kuuluvista asioista.