Oulun seudun CP-yhdistys ry

Pelkkä aurinko, ilman tekstiä

Oulun seudun CP-yhdistys on Suomen CP-liiton paikallinen jäsenyhdistys. Vuonna 1967 perustettu yhdistys toimii alueensa cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten ja heidän perheidensä tukena ja apuna. 

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen toimintaa, tukea ja yhdessäolon iloa. CP-yhdistyksessä tapaat muita lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä, tule mukaan joukkoomme!

Jäsenenä pääset hyödyntämään myös Suomen CP-liiton tarjoamia ohjaus- ja neuvontapalveluita ja osallistumaan valtakunnallisiin tapahtumiin.

Liity jäseneksi tästä


Tulevia tapahtumia

Kesätapahtuma Seepparissa torstaina 28.6. kello 13-15.
Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää ulkoilun, pihapelien ja erilaisten aktiviteettien muodossa. Lapsille myös poniajelua. Vatsan täytteeksi grillaamme makkaraa ja paistamme vohveleita!

Ilmoittautumiset Markolle viimeistään keskiviikkona 20.6. marko.jaaskelainen@gmail.com tai 040 5656 190

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Fysioksen ja Marjulin kanssa.

Voit tulostaa itsellesi yhdistyksen esitteen tästä


Liikkumaan omatoimisesti ja tarvitsen avustajaa

Liikunta-avustajakortti liikuntaharrastuksen tueksi
Oululainen vammainen tai pitkäaikaissairas voi hakea liikunta-avustajakorttia, mikäli hänellä on avustajan tarvetta Oulun kaupungin liikuntapalveluiden sisäliikuntapaikoissa. Liikunta-avustajakortilla avustaja pääsee maksutta mukaan. Liikunta-avustajakortin saaminen edellyttää:
  • voimassa olevaa kuntoutussuunnitelmaa ja kuntoutuspalvelu-, sosiaalipalvelu-tai terveydenhuoltohenkilöstön arviota avustajan tarpeesta tai
  • pitkäaikaissairautta, jossa toimintakyky on alentunut huomattavasti, edellyttäen avustajaa ja kuntoutuspalvelu-, sosiaalipalvelu- tai terveydenhuoltohenkilöstön arviota avustajan tarpeesta tai
  • näkövammakorttia
  • hakija on oululainen
Varaa aikaa erityisliikunnanohjaajalle avustajakortin kirjoittamista varten. Ota mukaan valokuva, täytetty avustajakorttihakemus ja kuntoutussuunnitelma.

Liikunta-avustajakortti ajanvaraukset ja tiedustelut:
  • Oulu p. 044 703 8046
  • Haukipudas, Yli-Ii p. 050 390 0059
  • Kiiminki, Ylikiiminki p. 050 379 6711
  • Oulunsalo p. 044 703 8042
SEEPPARI 

Seeppari on Oulun seudun CP-yhdistyksen omistama paikka, joka sijaitsee Nallikarin tuntumassa, Mustasaarentie 4, Hietasaari.

(Oulun keskustasta autolla noin 4 km, kävellen torilta noin 20 min).

Seeppari on yhdistysväen vapaassa käytössä silloin kun siellä ei ole varauksia.

Seeppari on vuorattavissa juhliin tai illanviettoihin. Sauna erillinen piharakennus, esteetön, pääsee pyörätuolilla.
Seepparin vuokra on ulkopuolisille 250 € 22 h, joka maksetaan yhdistyksen tilille. Vuokraus alkaa päivällä klo 14 ja päättyy seuraavaan päivään klo 12. Lyhyemmistä tai pidemmistä vuokrauksista voi neuvotella Eeva-Kaarinan kanssa: Eeva-Kaarina Järvinen, p. 050-9107903.

Yhdistyksen tilinumero: FI24 8000 100155 9864/viite Seepparin vuokraus


Kuvia Seepparista löydät täältä

Huom! Seeppari ei ole talvikäytössä

IMG 0199 Seeppari