Seinäjoen seudun CP-yhdistys ry

Seinäjoen seudun CP-yhdistys ry on cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten lasten, nuorten, aikuisten sekä muista neurologisista syistä syntymästään saakka vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä oma paikallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1978.

Hae jäseneksi


Yhdistys tarjoaa jäsenilleen

Seinäjoen seudun CP-yhdistys on aktiivinen alueellinen toimija. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa, tukea ja yhdessäolon iloa. Yhdistys järjestää vuosittain erilaisia virkistys- ja vertaistapahtumia, mm. matkoja, kulttuurielämyksiä ja liikuntatapahtumia. 

Hyvää Seinäjoen seudun cp yhdistyksen 40- vuotis juhlavuotta jäsenistölle!

Tanssipyörät jatkavat Seuralassa sunnuntaisin klo 17–19


Tulossa syksyllä:
Keilailu jatkuu TIISTAISIN klo 18.30–20.00
SYKSYN keilakerrat:
18.9, 16.10,20.11, ja 11.12.
Seinäjoen keilahallilla !Tallinnan matka suunnitteilla elokuulle 12 - 14.8  Matka tehdään Tapio Laen invabussilla Matka toteutetaan jos lähtijöitä on 25. Lisätietoja ja ilmoittautumiset suoraan tapio Laelle 31.5 mennessä. Matkan hinta: Yhdistyksen jäseniltä 130€. Muilta 150€. 

SEINÄJOEN SEUDUN CP YHDISTYKSEN 40-vuotis juhla Hotelli LAKEUDESSA Su 7.10 alkaen klo 16.00.
Neuvontaa ja tukea

Yhdistyksen tavoitteena on toimia yhdenvertaisten mahdollisuuksien kehittämiseksi omalla alueellaan.  Yhdistys jakaa tietoa cp-, mmc- ja hydrokefaliavammoihin liittyen ja neuvoo jäseniään erilaisissa elämäntilanteissa. Yhdistyksen jäsenenä voit myös hyödyntää Suomen CP-liiton tarjoamaa sosiaaliohjausta ja -neuvontaa sekä oikeuksien valvontaa.


Miten pääsen mukaan

Seinäjoen seudun CP-yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen tai ottamalla yhteyttä yhdistykseen.